Ulleres d'hojaldre (Palmeres)


Avui us porto una recepta molt senzilla i molt bona! En poca estona les podeu preparar, queden molt xules, agraden molt a tothom i a més es converven perfectament dins d'ñagun recipient hermètic o tupper.

Proveu-les, són perfectes com a postres, per acompanyar altres postres, per berenar, prendre juntament amb un cafè... En fi, a nosaltres ens encanten! 

INGREDIENTS (per fer-ne unes 14)

- Una làmina de massa de full, d'hojaldre (les podeu trobar en qualsevol supermercat)
- Sucre refinat
- Mitja rajola de xocolata amb llet (per fer la meitat d’ulleres amb xocolata i l’altra meitat normals, sinó en poseu una mica més. I si voleu fer-ne amb xocolata negra o xocolata blanca també queden boníssimes!)

PREPARACIÓ

Preescalfem el forn a 200º i folrem una bandeja de forn amb paper vegetal.

Estenem sobre el marbre la làmina d’hojaldre i la ben empolsimem amb sucre per les dos cares i hi passem cada vegada el rodet (fen la pressió justa), perquè el sucre quedi més incrustat.

Aleshores doblem un trosset de cada banda de la làmina d’hojaldre i les empolsimem amb sucre. Tornem a doblar i a empolsimar una segona vegada i finalment una tercera. I al final ajuntem les dos bandes formant com un rodet.

Si volem, hi podem posar una mica més de sucre i podem tornar-hi a a passar el rodet. 

Ja només ens queda fer talls d’aproximadament 1 cm, repartir-les una mica separades entre elles (perquè creixen força) sobre la bandeja de forn, tot donant-los forma com de Y i enfornar-les durant aproximadament uns 10-15 minuts a 200º (controleu-les, perquè és fàcil que en un moment es torrin massa). Les retirem del forn i ja estant llestes!

Si volem posar-hi xocolata, només cal fondre-la en trossos petits al bany Maria o al microones i després sucar-hi les ulleres d’una cara, de les dos, d’un lateral… I deixar-les assecar al damunt d’un tros de paper vegetal, perquè així un cop seques es desenganxin fàcilment. I ja les podem servir!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!